Daniel Gharavi

Daniel Gharavi

…är företagare, utbildare, föreläsare och trendspanare inom framtidens digitala kommunikation.

Daniel har i 17 år arbetat som försäljningschef, produktchef, marknadschef och driver eget som konsult. Med inriktning inom främst digitala medier och med bakgrund inom försäljning och ledande befattningar finns tydliga kopplingar mellan digital närvaro och affärsmässighet. Han har vana att jobba med såväl nationella satsningar men även stora internationella företag för en global närvaro.

De främsta områden som Daniel är expert inom är sökmotoroptimering (SEO, närvaro på Google), sociala medier, annonsering av olika format, konverteringsoptimering (strävan mot maximal värde för investering), statistik och analys samt användarbeteende på företagens hemsidor. Utöver detta är han dessutom Google Partner.

Ledorden i det digitala arbetet som genomsyrar Daniels tillvägagångssätt är att alltid se till affärsnytta och värde i all form av digital satsning, oavsett om det handlar om hur hemsidan är uppbyggd till hur man jobbar med marknadsföringen. Digital närvaro är en stark säljkanal som behöver rätt fokus.

Idag arbetar Daniel med att, med stor entusiasm, konsultera och hjälpa företag att nå bättre digital närvaro samt hålla utbildningar för företagare och anställda som vill lära sig de enkla verktygen för att bättre lyckas med sin digitala närvaro.

Daniel bor i Halmstad tillsammans med sambo och 6-åriga dottern Anastacia.


Kontaktuppgifter

Telefon: 0702-84 29 03
E-post: daniel.gharavi@btv.se
LinkedIn: Daniel Gharavi
Hemsida: www.gharavi.se